Apollo

Att resa med Apollo ger en hel del valmöjligheter oavsett säsong, dem är den tredje största researrangören i Sverige och har ett otroligt brett utbud. Dem har nämligen mer än 1600 hotell på 48 olika destinationer i 28 olika länder.

 

Det Apollo främst har satsat på är resmål med sol och bad, på sommaren är det mest resmål inom Europa och på vinterhalvåret är det resmål som Kanarieöarna, Thailand, Egypten med mera som är mest efterfrågat. På företaget arbetar man ständigt för att Apollo ska upplevas som en modern och flexibel researrangör. Deras fokus ligger på frihet, småskalighet och lokal prägel. De satsar helhjärtat på att kunna erbjuda något för alla smaker oavsett hur eller med vilka man reser.

 

Flyget som man åker med när man reser med Apollo ska avgå från en flygplats nära ditt hem och när du väl är framme så kan man själv välja om man vill ha färdig transport eller hyrbil. På alla Apollos resmål kan man välja mellan flera olika boendealternativ, utflykter och andra aktiviteter. Det är enkelt att boka resan på deras hemsida då de hela tiden strävar efter att all information ska vara så lättillgänglig som möjligt.

Företaget

Deras vision lyder; Holiday freedom (på svenska, semesterfrihet).

Deras affärsidé lyder; Freedom in the personal holiday experience for the many people (på svenska, frihet i den personliga semesterupplevelsen för alla sorters människor).

Varje år är det ca 400 000 människor som väljer att resa med Apollo, vilket kanske talar sitt tydliga språk. Huvudmålgruppen för företaget är ”moderna människor i åldrarna 15-74 år som tycker om att resa”.