Fritidsresor

När du åker med Fritidsresor kan du alltid välja mellan en rad olika alternativ, bland annat väljer du helt själv om du vill boka en charterresa eller om du bara vill boka en flygstol tur och retur. Det Fritidsresor har lagt sin stora satsning på är kanske som bekant charterresorna, även där kan du välja mellan massor av olika kategorier och koncept. Reser du med hela familjen så finns det specialutformade alternativ för barnfamiljer. Då är allting utformat för att passa just din familjs behov, allt från hotellet och resan till utflykterna med mera.

 

Reser man som vuxet par finns det något som heter Blue Couples vilket är ett specialutformat koncept för par-resor utan barn. Dessutom finns det mycket annat att välja mellan och det finns både resor med större hotell komplex och resor med handplockade mindre lyxhotell.

 

Vill man inte välja något specialalternativ har dem även en kategori som dem kallar Semester för alla. Där kan man hitta flera utvalda hotell, ett i varje smak och stil, enligt Fritidsresor har dem just i denna kategori något för ”alla” smaker.

Företaget

Fritidsresor ingår i något som heter Fritidsresegruppen, det är en nordisk koncern med olika ledande researrangörer på marknaden i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Sedan år 2007 ingår dem i världens största resekoncern; TUI Travel Plc som är ett nätverk av olika europeiska reseföretag.

 

Deras vision lyder: Making holiday dreams come true. (på svenska: Vi gör verklighet av dina semesterdrömmar.)