Ving

När du kommer in på Vings hemsida bokar du enkelt en charterresa med flyg, boende och aktiviteter. Dessutom kan du boka en flygresa tur och retur om du känner för det eller bara leta hotell på den ort du ska till. Ving har som mål att sälja upplevelser och inte bara resor till sina kunder. Och med mer än 50 års erfarenhet är dem bra på att vara flexibla, att välja sina hotell och ge en fantastisk service.

 

Med sin gedigna erfarenhet är dem en bästsäljare på resemarknaden, idag har dem över femhundra olika resmål i femtio olika länder och varje år är det ca 600 000 människor som väljer att resa med just Ving. Alla hotell som man bokar genom företaget är noggrant kontrollerade, allt är viktigt, från barnsäkerhet till service och läge. Dessutom har dem en tjänst för att det ska bli enklare för dig att välja hotell. Dem har delat upp alla hotell i olika koncept och alla koncept har olika namn. Om du tillexempel reser med en barnfamilj är det säkrast att välja Sunwing resorts, och vill du resa med vuxna utan barn är det Sunprime Resorts som gäller etc.

 

Genom att gå in på deras hemsida kan du få all information du kan tänkas vilja ha om resorna och företaget. Är det något du vill ha hjälp med eller få svar på innan resan gör du bäst i att gå in på deras undersida ”Vings hjälpservice”. Där hittar du en massa bra information, där har dem samlat massor av vanliga frågor med tillhörande svar, bokningsinformation och andra regler etc. Dessutom kan du chatta med deras reseexperter live för att få reda på allt om just din destination.